A kifutó  talán legnagyobb egyénisége úgy búcsúzott, ahogy kell: 20 év után visszavonult végső divatbemutatója után.

A 34 éves, kétgyermekes anyuka a világ talán legszebb és legcsinosabb modellje, ég lazán lenyomhatna pár évet a kifutón, viszont ő inkább hagyja, hogy jöjjenek  fiatalok.

Gisele-t a Sao Paolói Divathéten lehetett utoljára a kifutón látni: a brazil Colcci márka ruhadarabjait viselte, három eltérő szettben vonult, majd kolleginái társaságában köszönte meg az elmúlt éveket. A publikum hosszú ideig ünnepelte felállva, köztük férje, az amerikai futball egyik állócsillaga, a New England irányítója, Tom Brady. 

Gisele a bemutató után azt nyilatkozta, hálás azért, amiért 14 évesen felfedezték őt és 20 fantasztikus évet tölthetett el a divat világában, ahol olyan sikereket ért el, melyek révén ő maga választhatta meg, hogy melyik lesz az utolsó fellépése. Izgatott a jövőt illetően, melyről csak annyit árult el, hogy a divatszakma közelében marad, csak éppen modellkedést nem vállal még. 

A csodaszép brazil hölgyet azonban egészen biztosan láthatjuk még magazinokban, fotózásokon és egyéb divatprojektekben, hiszen szépsége az évek során cseppet sem kopott.

(Kép: Popsugar/getty -Fernanda Calfat)